Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scuderia77
csendes tag
Szia, a rendszerkövetelményt megnéztem.
link:https://us.battle.net/support/en/article/hearthstone-system-requirementsAndroid 5.0, 1GB ram, 2 GB tárhely (belső) de a GPU-ról nem szól a fáma
Viszont alul ír PowerVR GPU-s problémákról amik az 5.0-s befrissítéssel már mennek, ebből gondolom, hogy talán a GPU gond nem lehet ennél a játéknál a gyengébb Mali esetében sem.Az inteles támogatás kérdését mire értetted, mert az nem világos számomra, egyedül csak arra tudok gondolni, hogy a Mali-nak köze van az intelhez talán... Mert a proci amivel a tabi szerelve van, amit kinéztem MediaTek MTK8163 (4 x 1,30GHz) (ez ugye az ASUS Z300M)
(A másik vonal - az esetleges alternatíva - a Z300C és Z300CL van szerelve Intel Atom x3-C3230 (4 x 1,20GHz) procival)
Elnézést biztos én értek félre valamit, vagy nem vagyok tisztában valamelyik típus gyártójával, de csak az intel Atom ami biztos intel gyártmány számomra
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest