- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
#70516736 #66213 üzenetére
2 Gb-tal meg nincs tablet 55k alatt jelenleg itthonrol! (De ebben meg a soc szar, szoval az elso ertelmes darab a Alcor IQ935R 65-ert, kovetkezo Asus Me581 80-ert)
Eshat akinek nincs ra keret, annak muszaj 1 GB-tal vennie. Egyebkent nekem 1 gigas tabom van, es nem toltoget, nem laggol. Szoval nem mindegy milyen. (Wayteqen nem csodalkozom, asuson igen - hacsaknem Me70c)(#66212) pjen
Olvastam es nekem nem jott be. Zavarja a szemem. Eleve szemuveges vagyok, bar kozelre jol latok. Sok olvasas utan megfajdul a fejem, pedig csak 55%-on van a fenyero. A csendes don eseteben nem a minoseget kritizaltam, hanem a meretere gondoltam, hogy nem allnek neki....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest