- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistake767
csendes tag
válasz
tjb007 #60734 üzenetére
Sziasztok!
A napokban kerestem filmnézéshez, játékhoz 10 colos tabletet és az ASUS Transformer Pad TF701T (refurbished) ajánlottátok.
Köszönöm még egyszer a tippeket, szombaton megérkezett a tablet az iponról.
Mivel a webshop termékrészletezőnél az szerepelt, hogy a dokkoló nem tartozéka a terméknek, ezért kellemes meglepetést okozott, hogy a csomagban bizony benne volt a billentyűzetes dokkoló!
(igaz ugyan, hogy cseh kiosztással, de úgyis vakon gépelek
A dokkolón van egy usb3 port is - kipróbáltam: 500 és 750 gigás 2,5" külön táp nélküli külső HDD-ket látta, meghajtotta, zökkenőmentesen lejátszotta a 20-30 gigás 1080p filmeket is.
(igaz ugyan, hogy vagy 5 lejátszóprogramot végig kellett próbálnom, mire találtam olyat, ami tényleg lejátsza képet is hangot is, de a BSPlayer megoldotta.)
Amelyik játékokat megpróbáltam azokkal nincs gond - kicsit melegszik a tablet, de meglehet találni rajta a kényelmes fogást.Egy dolog van, ami nem tudom hiba-e:
beállítottam az ultra energiatakarékos üzemmódot, ami elvileg még a hálózati kapcsolatot is bontja, ha az eszközt felfüggesztik, ehhez képest 100%-ról 59%-ra lefogyott az aksi az éjjel (pedig nem használtam a tabletet).Mire számíthatok a jövőben? Ez normális jelenség?
(tudom, hogy a kijelző sokat fogyaszt, na de kikapcsolt állapotban miért fogy ennyire??)
Van-e valami szoftveres trükk/beállítás, amivel növelhetem az üzemidőt?Köszönöm a válaszokat.
M. -
vand
csendes tag
válasz
tjb007 #60734 üzenetére
Köszi, a HP Pro Slate 8 tök jó ajánlás (bár valóban drága).
Most e között és a Nexus 9 között vacilál.
A HP-s stylus-on és fém házon kívül tudtok még olyan lényegi eltérést a Nexushoz képest, ami az egyik vagy másik felé mozdítaná a mérleget?
Van esetleg valamelyiknek rejtett gyengesége, ami vmely felhasználói csoportnak kevéssé alkalmassá teszi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest