Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
válasz
stewe780
üzenetére
Én ismerek, vagyis olyanom van
Nvidia Shield Tablet. De ha googlebe beírod a kulcsszavakat, elképzelhetetlennek tartom, hogy ne adja ki. Amugy olcsóbb picit mint a Samsung Tab S, viszont erősebb SoC van benne és mivel "csak" Fullhd a felbontás ezért mindent nevetve visz. Azt hiszem ez eléggé gaming tablet. Itthon nem kapni, viszont német,francia, angol ebayről bármikor tudsz rendelni hivatalos garanciával. -
cidalain
veterán
válasz
stewe780
üzenetére
Szerintem azt hivjak gamer tabletnek amiben az elerheto legcsucsabb procit dobtak bele. Igaz ezegy normalis kozepkategorias gep haromszorosaba fog kerulni.

Igen tenyleg nagyon ugy tunik hogy egy tabot max 2 evre terveznek. Ennyi ido alatt rohamosan elavultta valik. Nem tudom csokken e a fejlesztesi tempo, az elmult 5 evben tapasztalttol, de van egy olyan erzesem hogy nem fog.Szerintem az LG egy korrekt cucc, en csak ajanlani tudom. A3500-hoz kepest szebb kepet, jobb akkuidot, szebb kinezetet, kisebb sulyt tapasztaltam, meg gordulekenyebb androidot. A facebook ugyanolyan gyorsan ment mindegyiken

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nvidia Shield Tablet. De ha googlebe beírod a kulcsszavakat, elképzelhetetlennek tartom, hogy ne adja ki. Amugy olcsóbb picit mint a Samsung Tab S, viszont erősebb SoC van benne és mivel "csak" Fullhd a felbontás ezért mindent nevetve visz. Azt hiszem ez eléggé gaming tablet. Itthon nem kapni, viszont német,francia, angol ebayről bármikor tudsz rendelni hivatalos garanciával.

Dr.NX