- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
tjb007 #58272 üzenetére
eddig ezeket nézegettem használtan:
- nexus 7 első-második generációsakat egyaránt, de az asus termékekkel nincs jó tapasztalatom, és az első gen.-re panaszkodtak is sokan ha jól tudom, esetleg akinek van saját, tapasztalat érdekelne
- kindle fire hd: tudtommal ezekre is van cm, de nem tudom mennyire megbízható cuccok, és mivel gyárilag "kiherélt" android fut rajtuk, félek, hogy a cm is hektikusan fog működni, de ne legyen igazam
- galaxy tab 2 sorozat: no ezek tudtommal 2 magosak, és nem tudom egy ilyen hardveren mennyire döcög el a cm11, ami amúgy van rá asszem.
kb. ennyi... -
westcoastog
veterán
válasz
tjb007 #58272 üzenetére
Nofrills cpu állítgatós dologgal az idle órajelet 370mhz-renállítottam, meg az energiagazdálkodást interactivera tettem, performance-on is volt már, eddig full energiatakarékosban ment root előtt is, addig akadt az egész, sebesség jó, csak ez merülés, de azt hiszem már root előtt is ezt csinálta, használtan vettem pár napja.
Akksit újra lehet kalibrálni? Tettem fel appot ami törli a battery statot, de ugyanugy merül.
Esetleg egy csontra merítés, feltöltés, akk kalibrálás progival?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest