- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
Szatura #50912 üzenetére
Hali.
Tabpro 10,1"-et vettem anyamnak 3 hete.
Ahhoz kepest hogy 10,1"-es, maga a gep kicsi, vekony, konnyu es tetszetos.
A kijelzo nagyon szep, kelloen erzekeny es nincsenek "fantom" erintesek.
A rendszer, gyors, gordulekeny, teljesen akadasmentes es elo vannak telepitve olyan dolgok (pl. legujabb flash player) amit a parom pipo m9pro gepere trukkozessel kellet ra varazsolnom hogy tudjon netes jatekokat jatszani.
Nem kell szarakodni rom cserekkel, mert a rendszer frissites online megy, megmarad minden beallitas, foto, video, stb.
Kameraja a legjobb a tabletek kozott amiket eddig lattam, foto, video egyarant.
A wifi nagyon bika, jobb mint anyam laptopjaban (lenovo b590).
A gps gyorsan talal jelet es tartja biztosan. Panelhaz 7. emeleten ugyanott fogja be a jelet mint a garmin 2597 gps gepem, csak egy hajszallal lassabban, es ez tablethez kepest kiemelkedoen jo szerintem.
A 8,4"-est nem ismerem, de a 10,1 nagyon jo, tuti nem bannad meg.Ezelott csak kinai gepek voltak (vannak) a csaladban.
Paromnak most is egy pipo m9pro (kinai) gepe van.
Fel eves a gep, de a gps mar tobb mint 3 honapja nem mukodik benne.
Kameraja a kinaiak kozott jonak szamit de a tabprohoz kepest szemet.
A rendszer viszonylag gorduekeny, de netezes kozben a gorgetes mar akadozik, az oldalak is lassabban toltodnek be. Rendszer frissites uj rom telepitessel jar.
Flash player tepeitessel epp tegnap kinlodtam fel orat, hogy tudjon netes jatekokat jatszani.
Akksija fele annyi ideig sem birja mint a tabpro, pedig allitolag 7600mah (tabpro 8200mah).Nagyon jol teszed hogy nem kiserletezel kinai "csodakkal", mert ossze sem lehet hasonlitani azokkal a kinai szutykokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest