Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• anonym1s

őstag

válasz Szatura #50912 üzenetére

Hali.
    Tabpro 10,1"-et vettem anyamnak 3 hete.
    Ahhoz kepest hogy 10,1"-es, maga a gep kicsi, vekony, konnyu es tetszetos.
    A kijelzo nagyon szep, kelloen erzekeny es nincsenek "fantom" erintesek.
    A rendszer, gyors, gordulekeny, teljesen akadasmentes es elo vannak telepitve olyan dolgok (pl. legujabb flash player) amit a parom pipo m9pro gepere trukkozessel kellet ra varazsolnom hogy tudjon netes jatekokat jatszani.
    Nem kell szarakodni rom cserekkel, mert a rendszer frissites online megy, megmarad minden beallitas, foto, video, stb.
    Kameraja a legjobb a tabletek kozott amiket eddig lattam, foto, video egyarant.
    A wifi nagyon bika, jobb mint anyam laptopjaban (lenovo b590).
    A gps gyorsan talal jelet es tartja biztosan. Panelhaz 7. emeleten ugyanott fogja be a jelet mint a garmin 2597 gps gepem, csak egy hajszallal lassabban, es ez tablethez kepest kiemelkedoen jo szerintem.
    A 8,4"-est nem ismerem, de a 10,1 nagyon jo, tuti nem bannad meg.

Ezelott csak kinai gepek voltak (vannak) a csaladban.
    Paromnak most is egy pipo m9pro (kinai) gepe van.
    Fel eves a gep, de a gps mar tobb mint 3 honapja nem mukodik benne.
    Kameraja a kinaiak kozott jonak szamit de a tabprohoz kepest szemet.
    A rendszer viszonylag gorduekeny, de netezes kozben a gorgetes mar akadozik, az oldalak is lassabban toltodnek be. Rendszer frissites uj rom telepitessel jar.
    Flash player tepeitessel epp tegnap kinlodtam fel orat, hogy tudjon netes jatekokat jatszani.
    Akksija fele annyi ideig sem birja mint a tabpro, pedig allitolag 7600mah (tabpro 8200mah).

Nagyon jol teszed hogy nem kiserletezel kinai "csodakkal", mert ossze sem lehet hasonlitani azokkal a kinai szutykokkal.

Új hozzászólás Aktív témák