- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
tjb007 #50837 üzenetére
Ár/érték arány érdekelne most első körben. Aztán dönteném el mennyit ér meg nekem. Az elromlás se törvényszerű, de írtam, hogy rövid visszaolvasás után azért azt láttam, hogy simán vannak modellek, amik gariban töltik a fél életük vagy ránézel és szétesnek. Ha van olyan modell, amivel alig vannak negatív tapasztalatok az jöhet külföldről is. Ha 10-ből 8-an panaszkodnak rá akkor nyilván nem.
A használhatóságot tekintve ugyanez a helyzet: ár/érték arányban. Ha 30k-ért kapok egy lagos levélnehezéket akkor inkább veszek 60k-ért. Vagy ha egy márkás annyival lagmentesebb/megbízhatóbb esetleg drágábban...
De ha pl. egy gyári Samsung rom+kernel is lagos szar és 3 hétig flashelhetem a 20 féle custom cuccot rá, mire használható lesz akkor az megintcsak nem éri meg a plussz pénzt. Lehet, hogy ugyanezt pár custom rommal egy noname is hozni fogja.Nyilván minél olcsóbban lenne jó, mert csak netezésre, szórakozásra lesz, de egy bizonyos szint alatt nem éri meg bármennyire is olcsó legyen valami. Akkor úgyis benyomom inkább a laptopot.
Ahogy régen... Galaxy S-en szenvedés volt bármit megnézni: laptop és 5 perc alatt megkerestem amit akartam. Most az S3-on meg fordítva van: ha elég rá a kijelző méret akkor megnézek bármit mire elindul a laptop.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest