Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
tjb007
üzenetére
Ár/érték arány érdekelne most első körben. Aztán dönteném el mennyit ér meg nekem. Az elromlás se törvényszerű, de írtam, hogy rövid visszaolvasás után azért azt láttam, hogy simán vannak modellek, amik gariban töltik a fél életük vagy ránézel és szétesnek. Ha van olyan modell, amivel alig vannak negatív tapasztalatok az jöhet külföldről is. Ha 10-ből 8-an panaszkodnak rá akkor nyilván nem.
A használhatóságot tekintve ugyanez a helyzet: ár/érték arányban. Ha 30k-ért kapok egy lagos levélnehezéket akkor inkább veszek 60k-ért. Vagy ha egy márkás annyival lagmentesebb/megbízhatóbb esetleg drágábban...
De ha pl. egy gyári Samsung rom+kernel is lagos szar és 3 hétig flashelhetem a 20 féle custom cuccot rá, mire használható lesz akkor az megintcsak nem éri meg a plussz pénzt. Lehet, hogy ugyanezt pár custom rommal egy noname is hozni fogja.Nyilván minél olcsóbban lenne jó, mert csak netezésre, szórakozásra lesz, de egy bizonyos szint alatt nem éri meg bármennyire is olcsó legyen valami. Akkor úgyis benyomom inkább a laptopot.
Ahogy régen... Galaxy S-en szenvedés volt bármit megnézni: laptop és 5 perc alatt megkerestem amit akartam. Most az S3-on meg fordítva van: ha elég rá a kijelző méret akkor megnézek bármit mire elindul a laptop.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Szombati hardverbüfé
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8GB GDDR6
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ok
Dr.NX