Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
tjb007
üzenetére
Hali.
Visszakuldtem a toshibat es vettem egy 10.1"-es galaxy tabpro-t amit ajanlottal.Ez igen! Ez mar tablet! Ehhez kepest a toshiba elegge le van maradva, a pipo, prestigio, meg a tobbi kinai hulladek a kozelebe sem er.
Kicsi, vekony, konnyu, hibatlan kijelzo, jo kamera, teljesen akadasmentes rendszer. Roviden: szep es jo

Engem nem tudtak lazba hozni a tabletek eddig, de egy ilyet vennek magamnak is ha nem lenne ilyen draga
Kossz az ajanlast!Akinek 10.1"-es galaxy note 3 van, megtenne hogy beirja ide a pontos mereteit?
Venni akarok a tabpro-hoz egy tokot, de tabprohoz alig arulnak, ellenben note-hoz van tobb fajta is, es a note 3 ranezesre ugyanolyan mint ez a tabpro. Meglehet, hogy csak a processzor, ram meg tarhely a kulonbseg, minden mas (beleretve a hazat is) ugyanaz. -
anonym1s
őstag
válasz
tjb007
üzenetére
A samsung valoban nagyon draga.
Na es ez a toshiba? Excite AT10PE-A-104
Leiras szerint jonak tunik, bar nem ertem miert raknak ekkora felbontast egy ilyen kicsi kijelzobe, ertelmetlenul eszi a processzort meg az akksit.
Ennek milyen a kameraja, es osszessegeben az egesz gep?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX