- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
"Nem is értem miért nincs WP-s tablet?!"
Van és jók is, de a legnagyobb bajuk amit fentebb is írtak: sokkal drágábbak.
Ennek is megvan a miértje, mivel elég erős kiszerelésben kaphatóak elég nagy tárhellyel. Ellenben nem wp hanem windows rt vagy w8-w8.1 fut rajtuk (ez utóbbiak teljes értékű oprendszerek mint a gépeden).
Ha sok pénzem lenne én sem a következő droidos tabletet nézném, válogatnák ezek közül...Bocsi most látom írtál tudsz róla
Amit írtál abban az árban tényleg elavultakat kapni, én is egy ilyen használt árban futó samu tabnak keresem az izmosabb utódját, egyszerűen kevés a kraft. -
törölt tag
Van win tablet, de nem ennyiért.
A droiddal nincs baj. A gagyi gyártókkal van.
Saját tapasztalat, hogy két normális mag jobb mint 4 gagyi. 0.8-1giga gyors ram jobb mint 1.5 giga lassú.
De mindez semmit nem ér, ha a gyári rendszer nincs optimalizálva. Akkor mindegy milyen hw van alatta, nem lesz jó.
Ennyiért egy használt jobb tabletet jobban megérné megvenni, mint egy új gagyit. Azzal csak azt éred el, hogy hamarabb megutálod a droidot, mint ahogy megismered.
Overmax ügyben meg olvasgass. Szerintem van róla teszt, meg topic valamerre. Szerintem annyira nem dicsérik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest