Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
"Nem is értem miért nincs WP-s tablet?!"
Van és jók is, de a legnagyobb bajuk amit fentebb is írtak: sokkal drágábbak.
Ennek is megvan a miértje, mivel elég erős kiszerelésben kaphatóak elég nagy tárhellyel. Ellenben nem wp hanem windows rt vagy w8-w8.1 fut rajtuk (ez utóbbiak teljes értékű oprendszerek mint a gépeden).
Ha sok pénzem lenne én sem a következő droidos tabletet nézném, válogatnák ezek közül...Bocsi most látom írtál tudsz róla
Amit írtál abban az árban tényleg elavultakat kapni, én is egy ilyen használt árban futó samu tabnak keresem az izmosabb utódját, egyszerűen kevés a kraft. -
törölt tag
Van win tablet, de nem ennyiért.
A droiddal nincs baj. A gagyi gyártókkal van.
Saját tapasztalat, hogy két normális mag jobb mint 4 gagyi. 0.8-1giga gyors ram jobb mint 1.5 giga lassú.
De mindez semmit nem ér, ha a gyári rendszer nincs optimalizálva. Akkor mindegy milyen hw van alatta, nem lesz jó.
Ennyiért egy használt jobb tabletet jobban megérné megvenni, mint egy új gagyit. Azzal csak azt éred el, hogy hamarabb megutálod a droidot, mint ahogy megismered.
Overmax ügyben meg olvasgass. Szerintem van róla teszt, meg topic valamerre. Szerintem annyira nem dicsérik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest