Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
"Nem is értem miért nincs WP-s tablet?!"
Van és jók is, de a legnagyobb bajuk amit fentebb is írtak: sokkal drágábbak.
Ennek is megvan a miértje, mivel elég erős kiszerelésben kaphatóak elég nagy tárhellyel. Ellenben nem wp hanem windows rt vagy w8-w8.1 fut rajtuk (ez utóbbiak teljes értékű oprendszerek mint a gépeden).
Ha sok pénzem lenne én sem a következő droidos tabletet nézném, válogatnák ezek közül...Bocsi most látom írtál tudsz róla

Amit írtál abban az árban tényleg elavultakat kapni, én is egy ilyen használt árban futó samu tabnak keresem az izmosabb utódját, egyszerűen kevés a kraft. -
törölt tag
Van win tablet, de nem ennyiért.
A droiddal nincs baj. A gagyi gyártókkal van.
Saját tapasztalat, hogy két normális mag jobb mint 4 gagyi. 0.8-1giga gyors ram jobb mint 1.5 giga lassú.
De mindez semmit nem ér, ha a gyári rendszer nincs optimalizálva. Akkor mindegy milyen hw van alatta, nem lesz jó.
Ennyiért egy használt jobb tabletet jobban megérné megvenni, mint egy új gagyit. Azzal csak azt éred el, hogy hamarabb megutálod a droidot, mint ahogy megismered.
Overmax ügyben meg olvasgass. Szerintem van róla teszt, meg topic valamerre. Szerintem annyira nem dicsérik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ubuntu Linux
- Fujifilm X
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX