- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
válasz
this is life #48726 üzenetére
Értelek. A edigitalban van valamilyen 40 napos visszaviteles opció... egy árban van kb az Asus és a Prestigio. Lehet kipróbálom a Pt és ha szenvedős, akkor visszaviszem. Még rágódom rajta egy kicsikét.
Win8: én ájfonról tértem át - Samsung Ativ S - win készülékre. A rendszer stabil, meg van benne fantázia, de hogy az appok milyen igénytelen xarok... emiatt biztos nem veszek win8as tabot. Ha sok creditem lenne, nem szenvednek itt, vennék valami faja iPadet(#48731) St3ven : neked Asus vagy Prestigio van? Nem tiszta most nekem
-
St3ven
addikt
válasz
this is life #48726 üzenetére
Nekem a felbontás miatt más nem is nagyon jöhetett szóba, és pár nap (általános) használat után elégedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest