- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigri44
tag
válasz
DarkByte #46049 üzenetére
Szia!A lányomnak vettem egy ilyet mármint Prestigio MP4 Quantum 7.85-öt és lassan egy hónapja használjuk.A chrome pont nem a kedvenc böngészőm ezen a tabon de nem azért mert lassabb lenne mint a gyári vagy a Dolphin amit szintén használunk rajta hanem a flash miatt.Azzal nem megy de egyébként jól működik nem akad nem fagy.Ami gondom volt a tabbal az a katasztrofális hangereje pl video/audio lejátszásnál.valakinek van erre valami ötlete hogy lehetne ezen javítani? Wifje jó családi házban udvaron ház előtt simán látja a routert és megy is a net böngészés, youtube ilyesmi.Én a hangerőn megfelelő lejátszóválasztással javítottam de pl mx playert szívesen használnám csak halk.Egyenlőre az ultimate media player a nyerő annál lehet állítani a hangerőt de biztosan van jobb megoldás is.Ha valakinek van ötlete...
Köszönöm
Ja a chrome simán ment ha különböző felhasználó nevekkel jelentkeztem be szinkronizált a megfelelő pc-n használtal. -
lendvaizs79
csendes tag
válasz
DarkByte #46049 üzenetére
Böngésztem egy kicsit a chrome-mal, megnyitottam néhány honlapot, kattintottam linkekre ide-oda. Érdekes, hogy a gyári böngészőt egy picivel gyorsabbnak éreztem, de fagyás nem volt. Persze ez a 30-40 perc lehet, hogy kevés volt igazi tapasztalat szerzésre. Közben rájöttem, hogy a flash hiány miatt nem használom a chrome-ot. Egyébként miért lenne jobb a chrome?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Bontatlan E olvasó..
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest