Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gps76

őstag

válasz this is life #45973 üzenetére

Ezt én is alátámasztom,mert ahhoz képest,hogy normál win 8.1 fut rajtuk,teljesen gördülékeny minden,meg számomra az office használhatósága hatalmas előny.Droidnál nem találtam még egy olyan progit,amivel a prezentáció automatikusan működne.
    Nagyon ígéretesnek indul az atom + win 8.1 páros,igaz nemrégen én is el akartam "tökíteni",de amikor egy netoldal úgy jelenik meg,ahogy a gépen látom,kárpótol.Jó kell egy pár óra hossza mire belövi az ember,meg letilt mindenféle auto frissítést,ne zabálja a mobilnetet,de kezdem egyre jobban megszeretni. Valamelyik nap külső tápos dvd íróval lemezt írtam vele,Trainsimulator olyan szépen fut rajta hogy csak na. A böngészőkből még egyelőre az explorer megy rendesen,mivel a kétujjas nagyítás akad a többin,meg kicsit darabosabb,de lesz itt még csodálkozás,nálam az explorer van az utolsó helyen,a többi mind fürgébb asztalin ugyanilyen 8.1-en egérrel.
    Akit érdekel azért csinálok egy videót a multitask,meg sok oldal egyszerre megnyitásáról,milyen jól kezeli le,meg egyszerre is tudnak futni akár a képernyőt megosztva is két darabra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés