- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
this is life #45973 üzenetére
Ezt én is alátámasztom,mert ahhoz képest,hogy normál win 8.1 fut rajtuk,teljesen gördülékeny minden,meg számomra az office használhatósága hatalmas előny.Droidnál nem találtam még egy olyan progit,amivel a prezentáció automatikusan működne.
Nagyon ígéretesnek indul az atom + win 8.1 páros,igaz nemrégen én is el akartam "tökíteni",de amikor egy netoldal úgy jelenik meg,ahogy a gépen látom,kárpótol.Jó kell egy pár óra hossza mire belövi az ember,meg letilt mindenféle auto frissítést,ne zabálja a mobilnetet,de kezdem egyre jobban megszeretni. Valamelyik nap külső tápos dvd íróval lemezt írtam vele,Trainsimulator olyan szépen fut rajta hogy csak na. A böngészőkből még egyelőre az explorer megy rendesen,mivel a kétujjas nagyítás akad a többin,meg kicsit darabosabb,de lesz itt még csodálkozás,nálam az explorer van az utolsó helyen,a többi mind fürgébb asztalin ugyanilyen 8.1-en egérrel.
Akit érdekel azért csinálok egy videót a multitask,meg sok oldal egyszerre megnyitásáról,milyen jól kezeli le,meg egyszerre is tudnak futni akár a képernyőt megosztva is két darabra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen széket vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest