- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilko
csendes tag
válasz
albinolynx #44057 üzenetére
Teljesen outsiderként írok, mivel nekem egy 8 collos Prestigiom van, viszont rengeteget olvasok. Pár napja valaki kérdezte itt, hogy pdf-eket, ebookokat mennyire jó tableten olvasni, akkor neki írtam privát üzenetet, aminek egy részét azért másolnám ide, mert hátha ez is egy szempont a választásnál... (a Prestigio-n eleve ott az e-reader)
Ha ebook-ot olvasok, akkor millió beállítás közt választhatok, a betűméret, típus, sorvégek, margók stb.
Más a helyzet, ha egy valahonnan leszedett pdf-et nyitok meg - mondjuk többszáz oldal, Trónok harca... akkor korlátozottabbak a beállítási lehetőségek.
Nekem nagyon fáradékony a szemem, s kb másfél dioptriás szemüveggel olvasok, de simán bírja.
Nagyon szubjektív dolgok ezek, én pl. nem tudok úgy olvasni, hogy mindössze néhány nagyon rövid sort látok a szövegből. Ilyenen is érdemes elgondolkozni, mert egy sokat olvasó ember általában rendelkezik azzal a képességgel, hogy egyszerre 3-4-5 normál sort is lát az agya és kezeli is az információkat (én ilyen vagyok), s meghülyülnék, ha egy ebook olvasóval vagy egy kisebb tablettel - mondjuk állítva - csak egy icipici szeletét látnám a szövegnek - nekem kellenek a sorok és sorhosszúságok. Azaz ha pdf-et nyitok meg (könyv, hosszabb szöveg), akkor a 8 collos tabletemet fektetve tartom, kb a fél oldal fér így rá a könyvből, nekem ez jön be.
Szóval ezt is érdemes végiggondolni, nem csak betűméretet, kijelző minőséget, felbontást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPad Air 2 Wi-Fi 32GB GOLD
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest