Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hun_gery

aktív tag

válasz I.T.E.M #4054 üzenetére

Elnézést, a telefon, amiről írtam, nem volt garanciális, csak az érdekesség kedvéért írtam, hogy itthon is tud várni sokat az ember arra, hogy utána nagyon le akarják húzni, és még csak nem is a korrek2000 kft-ről volt szó, hanem...
    (elnézést a korrekt2000 kft-től, ha van ilyen :D )
    Egyébként meg nem is értem, hogy ha egy széthekkelt telefonnak/elektronikai eszköznek hardveres baja van, mit nyünnyögnek a szervizesek... mintha a forrasztás a rossz fw miatt engedne el... ehhh....

A rugalmasságukról szerencsére nincs kézzelfogható tapasztalatom, de slatedroid fórumán több ízben leírják a vásárlók, hogy elromlott-visszaküldték-javítás/csere-visszakapták.
    Általában a merrimobiles-től veszik a népek a kütyüket, de azok a webshopok, amiket nevesítettem, általában ugyanígy járnak el...
    Kezdik Kínában is ismerni az after-sales-support fogalmát, meg a vevői megelégedettség erejét... és ha ezt felhozzák olyan szintre, mint ami Nyugaton elvárás, illetve gyúrnak még egy picit az összeszerelési-, ill. anyagminőségre, akkor Isten irgalmazzon a neves nyugati márkáknak...

@megalover (#4057):
    1)
    nézegesd meg a specifikációkat, meg a külsőt, nézegess kicsit pl. aliexpress-en, és _nagyon_ meg fogsz lepődni

2) tény, hogy a saját márkanév miatt _esetleg_ jobb, mint egy nagyondzsunka-tablet, de közel sem tényszerű.

emlékezz csak az Advent Vega / PoV Mobii párhuzamra...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés