- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
I.T.E.M #4054 üzenetére
Elnézést, a telefon, amiről írtam, nem volt garanciális, csak az érdekesség kedvéért írtam, hogy itthon is tud várni sokat az ember arra, hogy utána nagyon le akarják húzni, és még csak nem is a korrek2000 kft-ről volt szó, hanem...
(elnézést a korrekt2000 kft-től, ha van ilyen)
Egyébként meg nem is értem, hogy ha egy széthekkelt telefonnak/elektronikai eszköznek hardveres baja van, mit nyünnyögnek a szervizesek... mintha a forrasztás a rossz fw miatt engedne el... ehhh....A rugalmasságukról szerencsére nincs kézzelfogható tapasztalatom, de slatedroid fórumán több ízben leírják a vásárlók, hogy elromlott-visszaküldték-javítás/csere-visszakapták.
Általában a merrimobiles-től veszik a népek a kütyüket, de azok a webshopok, amiket nevesítettem, általában ugyanígy járnak el...
Kezdik Kínában is ismerni az after-sales-support fogalmát, meg a vevői megelégedettség erejét... és ha ezt felhozzák olyan szintre, mint ami Nyugaton elvárás, illetve gyúrnak még egy picit az összeszerelési-, ill. anyagminőségre, akkor Isten irgalmazzon a neves nyugati márkáknak...@megalover (#4057):
1)
nézegesd meg a specifikációkat, meg a külsőt, nézegess kicsit pl. aliexpress-en, és _nagyon_ meg fogsz lepődni2) tény, hogy a saját márkanév miatt _esetleg_ jobb, mint egy nagyondzsunka-tablet, de közel sem tényszerű.
emlékezz csak az Advent Vega / PoV Mobii párhuzamra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Honda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged