Hirdetés
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- bambano: A sor végén
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem meg lett válaszolva,a kérdés nem is 1x! Az hogy te megértetted-e vagy sem már más kérdés. Még mindig nem értem milyen emberi módon érthető válaszra vársz ?

Azt meg szerintem te nem tudod eldönteni,hogy az itt kommentelők mennyire vannak felkészülve az adott témában. Örülnék,ha nem találgatnál hasra csapva,hogy ki mennyire ért vagy nem ért a dolgokhoz. Nem vagyok google alkalmazott,de rengeteg szoftveres és hardveres problémával találkoztam már a 10 éves informatikai/szervizes/programozói pályafutásom alatt. (windows,OSX,Linux) Nekem nem kell megmagyaráznod,mit jelent egy biztonsági hiba javítása egy rendszeren,teljesen mindegy,hogy milyen környezetről is beszélünk. Láttam és csináltam már eleget,hogy tudjam hogy zajlik.

Ez volt az utolsó kommentem hozzád,további szép estét neked.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Tőzsde és gazdaság
- Kuponkunyeráló
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tudományos Pandémia Klub
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX