Hirdetés
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
RMZ250
senior tag
válasz
Keresztapper #34488 üzenetére
Kifejthetnéd kicsit bővebben miért is nem jó a tab torrentezni
Én is ezért vettem egy olcsó kínai tablettát mert összehasonlíthatatlanul kevesebbet fogyaszt mint az erőmű(aláírásom). Tanyán lakom, mikrós netem van(3megás) és hát mire lejön egy pár HD film azért mennie kell a cuccnak jó sokáig. Aztán meg a tabról le is tudom játszani a TV-n. Nyilván nem a saját memójába megy a történet hanem a külső mikroSD kártyára. Kérdés persze meddig fogja bírni a cucc, gondolok itt az aksira meg hát a mem kártya akkor szerinted gyorsan beszarik?Most akkor nem jól csinálom vagy mi van
-
okakat
csendes tag
válasz
Keresztapper #34488 üzenetére
Én örülök az ilyen jellegű "kötekedésnek"! Én egy hobbi-felhasználó leszek, sajnos ilyen mértékben nem értek ehhez
De köszönöm a felvilágosítást!!!
Akkor a torrent felejtős!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest