Hirdetés
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zirowe
üzenetére
No, mai napon megjött a tablet, megvan a teljes neve is, cube u18gts 8gb.
4.1-el jött, most szedek le hozzá egy frissebb fw-t.
Dobozból kivéve 9900 körüli antutu, és 3100 fölötti quadrant eredményeket ad.Első pár perc személyes tapasztalata, hogy gyorsabb, mint a tavalyi három tabletem (icoo d50 lite, xoom, ainol novo 7 aurora), illetve az azonos felépítésű, de már cfw-vel rendelkező mk808-nál.
Bár találkoztam egy idegesítő hibával: bekapcsolt wifi+sleepben 3percenként újraindul. :S
Remélem az fw frissítés megoldja ezt a problémát. -
Melack
veterán
válasz
Zirowe
üzenetére
Ha nem fosnék a vámtól, lehet én is bevállalnék egy ilyet. De ebben hol láttad az RK3066 chipet?
(#33793) Edenyke: párom ICOOja is átjött, csak azóta sok embernél hallottam, hogy voltak "fennakadások". Bár kollégam ma kapta meg a 300$-os rádióját, minden plusz zsé nélkül

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- E-roller topik
- Milyen program, ami...?
- Gitáros topic
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED monitor topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX