- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Mint írtam (vagy a másik topicban?), nekem egy telefon (telefonálás, fotó, zene, sok napos üzem) és egy 14" notebook (programozás, virtualizáció, munka, filmek) kelle.
Elsődleges célja az, hogy suliban/otthon tudjak rajta jegyzeteket olvasni, de emellett neteznék is, és a naptár részlege is hasznos lenne. Amin még gondolkodok, az a GPS, esetleg kapacitív vezérlés.
Ez nekem azért lenne jó, mert kisebb, könnyebb, hosszabb üzemet biztosít egy notebooknál/netbooknál, és erre a célra az érintőkijelző kezelése talán könnyebb is.
Okostelefonon nem jó jegyzetet olvasni, és rövidebb ideig bírja csak az aksija (átlag telefonhoz képest). Esetleg net és gps miatt lenne érdekes (ha tud offline navit), de többe kerül egy egyszerűbb (nekem megfelelő) modellnél (főleg ha nem zárt oprendszeres, márpedig gps-hez azért ez csak kéne), kevesebb ideig bírja, és a legtöbbön nincs LED villanó/világítás, ami nekem fontos.Szóval egy ilyen tabletféleség jó lenne talán, de ki kéne próbálnom 1-2 napig, hogy milyen. Persze felmerült bennem az e-reader gondolata is... de ha már 40k körül lehet kapni egy android tabletet, ami azért csak többet tud, akkor azért inkább azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest