Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én próbálkoztam több rezisztíves tablettel, köztük az Archos 7-tel is, nem voltak valami meggyőzőek. Most egy ZTE V9 Light-om van, ami szintén rezisztív, de össze se hasonlítható az Archos 7-tel. Sokkal érzékenyebb. A színei nem annyira szuperek mint egy Galaxy S-nek, de nem is annyira fakó, mint pár interneten keringő képen látszik. Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Gyerekek is imádják. Vettem hozzá egy toll formájú stylust, állandóan azzal rajzolgatnak rajta.
Nekem elsősorban internetezni kell, családi képeket mutogatni, a gyerekeknek meg játszani, mesét nézni. Ezekre tökéletesen megfelel, különösen ár-érték arányban (telenornál vettem 38e Ft-ért hűséghosszabbítással). Az akksija is nagyon jól bírja. Szabvány microUSB a töltője, így autóban is könnyen tölthető. Hosszú utakon nagy segítség ez a készülék.Ha a kijelző minősége fontos, akkor a korábban említett Nook Color jó választás, annak ugyanolyan IPS kijelzője van, mint az iPad-eknek.
Kapacitívak közül ár-érték arányban még nagyon jó az Archos 70 is.
Olvasásra egy Kindle 3-at használok. LCD-n nem az igazi...
Ami szerintem neked (és nekem is) tökéletesen megfelelne - csak még nem kapható - az a ZTE Light 2, mert abban Pixel Qi kijelző lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Netfone
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest