Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TAKÍÍ

tag

válasz laszlohu #31599 üzenetére

Hát köszönöm az eddigi hozzászólásokat.

Igen én is ezt az egyetlen egyet találtam ami nekem megfelelő lenne anno. Ami tulajdonképpen egy 25 ezres tablet megfejelve GPS el és 3G vel. A problémám a képernyő amitől félek, hogy nem lesz megfelelő. (nem IPS) Persze ennyiért ezt nem leht elvárni értem én.

Ezért kezdek egyre jobban megbarátkozni a 3Gs nélküli világgal. Mert könyvet E-bookot PDf et rárakok otthon. HA cikkeket akarok olvasni lementem itthon és majd ment közben olvasom. Az android BKV mentrend appok, meg tudtommal mennek Net nélkül is. Zenét rátudok rakni. youtubeot isitthon nézek
    Email még gond dehát ez van. BÁR megírni az emaileket szintén meglehet, max csak később küldöm el.

A google maps térképről meg itt a cikk: [link]
    Elvileg nincs de mégis van BP n. A vége homályos egy kicst számomra valszeg azért mert sose volt még androidom.

" Ugyanakkor a próbák során kiderült, hogy ha nagyjából tíz-húsz másodpercen át ránagyítunk a térkép egy részletére, és ujjunkkal mozgatjuk a letölthető térképrészlet pozícióját, előbb-utóbb a kezelőfelület piros kerete türkiz színűre vált, és engedélyezi annak letöltését. Mindhárom telefonon sikerült letölteni a főváros térképét, és azokat a mobilt repülőgépes üzemmódba kapcsolva is tovább tudtuk böngészni.

Az új funkció segítségével a kizárólag wifivel felszerelt táblagépeken is elérhetővé válik a Google Térkép használata. Eddig külön programként volt elérhető a Google Navigáció, amelyet már a Térképből is el lehet érni, így a keresőcég fejlesztői valószínűleg hamarosan a navigáció offline módját is el fogják készíteni. Bár a navigáció használatához szükség van mobilinternetre, a vektoros megjelenítésnek köszönhetően ez nagyon kevés, néhány megabájtos internetforgalmat generál egy belföldi út során, ráadásul a visszaúton nem tölti le újra a már letöltött térképrészleteket."

Megjegyzem még a GPSt egyre kevésbé látom fontosnak, mert hát ha van térképem azon elvileg megtalálom magam az utcák és megállók alapján. Kicsit több idő, de a lényeg a térkép.

az a baj hogy a tanulópénzt szeretném most lespórolni: :) Vehetnék egy alap 25 ezres Tabot. Azt elmondom sz@r nem kell Eladom veszek Androidos mobilt.Majd Eladom és veszek egy általad linkelt 3Gs tabletet. Majd végül rájövök nekem a google nexus kéne. A lényeg hogy nincsenek kialakult Tabletos androidos igényeim szokásaim. Ez szerintem csak használat közben alakul ki. Én mégis ezt próbálom előre kilogikázni, és a kanyarokat levágni, egyszerűsíteni.

Ja valaki írta KLIKK szolgáltatást. Majd annak is utána nézek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés