Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
this is life
üzenetére
Szevasz!
Köszönöm... Így illik.
(((Ismerem, próbáltam mind régóta, elnézést, hogy nem verem nagydobra...Én csak IGOban gondolkozom, a többitől valamiért idegenkedem. Meg aztán: kb. ugyanazt látom PNA-n, PDA-n, Androidon, immár évek óta,talán ezért.))) Van még azért Smart2Go is, használható, de korai változata elég embrionális. Az alap megy neki, de csak az alap, semmi extra.
Üdv: StMiklos -
Ropman
tag
válasz
this is life
üzenetére
Én is köszönöm az offline navi megoldásokat

Esetleg kérhetnék még tjb007, Chaser, z0d1AK, laszlohu kollégáktól is egy listát, hogy ha most kellene / szeretnének tabot venni, mi / mik lennének a befutó modellek ? ( tudom a pénz meghatározása sokban befolyásolja a választást, de mondjuk saját pénzetekhez mérten. [ én amúgy mint fentebb írtam kb. 80e alatt szeretnék maradni végül, de ezt is simán túl léphetítek, ha úgy érzitek, hiszen lehet 100 felett van, amit szerintetek érdemes egyáltalán megvenni. ])
Amúgy lehet hasznos volna egy ilyen lista a topic első hozzászolásában. Egy lista amiben mondjuk az igazán régi motorosok, egy listát állítanának össze, hogy mi az éppen favorít 30e, 50e, 70e, 100e feletti vásárlok számára, és ha ez havonta egyszer frissülne, akkor a legtöbb embernek automatikusan meg lenne a válasz, hogy mit is vegyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Automata kávégépek
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX