- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
válasz
#54715584 #30460 üzenetére
"mekkora méret a kényelmes? "
E téren némileg meglep, hogy mennyien a 7"-ost veszik. Személy szerint kevésbé értem, inkább csak az ár vonatkozásának tudom be. Magam sem akartam sokat kiadni egy tabletért.
Amikor elkezdtem tableteket nézni itt a neten, akkor először az áruk miatt egy 8"-ost gondoltam, hogy megveszek. A fotókon nem jött át a méretük. De bementem egy boltba, ahol egymás mellett ki voltak téve különböző tabletek és ott azonnal eldöntöttem, hogy csakis 10" (9,7") lesz amit venni fogok.A 7"-osokat nehezen értem, hogy mire jók, azokat a mobilok nyaldossák alulról. Bár lehet fordított valaki vagyok, mert én mobilban a kicsiket szeretem, 3"-os telóm van, nem is kellene belőle nagyobb, de sajna nem ez a trend, félek is, hogy legközelebb ha cserélnem kell, kapok -e majd olyan méretben. Tabletből meg a nagyobb kell, hiszen azt nem hurcolom magam mobilként mindenhova és hosszú távon nagyon kicsi a 7".
Persze ez csak egy vélemény a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztalos klub
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest