- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
Ezt bármelyik tudja a kérdés az hogy akarsz e rajta játszani vagy nem, mert ha nem akkor csak azt nézd hogy IPS legyen a kijelző, 1gb ram minimum legyen benne.Méretét tekintve javasolnám a 10colost, mert nekem volt már 7es is meg 10es is, de a hetest nem látták úgy-igaz nekem elől volt feltéve a visszapillantó fölött hogy mind a három gyerek rálásson rendesen. A 10-est jól látták. Alsó kategóriában három készülék jöhet szóba:
-Novo 10 hero most 180$ (ilyet vettem én is)
-Cube U30GT 185$ (Ezt én emiatt nem vettem meg, de azóta simán lehet jó is)
-és az N101 216$ért, de erről meg én nem tudtam semmit plusz túl van azon amit én egy kinai tabért adok.
10es méretben ennél csak drágábban kapsz, egyiket se ajánlom, mindegyikre keress rá mit írnak, tesztelnek, stb.Anyagi szempontok miatt nem érdemes 7-es mellett dönteni mégis, mert igaz hogy mondjuk spórolsz vele 10-12000hufot- egy valamire valo 7es tab is 110nél kezdődik- de arra amire te szeretnéd használni lehet több idegeskedés+csalódás lenne és előbb utóbb beruházol egy 10esre, akkor meg többe volt mint amit fogtál volna rajta....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest