Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Az üzemidőre is kérdéses milyen hatással lenne egy hdd.
Ehhez a méretvitához meg annyit, hogy ha nem 4.3-as hanem 5-ös lenne a következő lépcső, akkor annál már komolyan elgondolkodnék, 200$-os ár mellett. Egy 5-ös készülék nekem pl elég lenne beleszokni az androidba egy évig. (azt mindenki látja szerintem hogy egy év múlva ilyenkor már sokkal fejlettebb gépek lesznek a porondon..érdekes hogy milyen potom összegért mennek majd a használt/régi modellek). Ráadásul ez még nagy nehezen egy kézzel is kezelhető, nem néz ki a tömeg annyira hogy mi a fene van a kezemben, stb. Akinek nincs okostelefonja annak érdekes lehet, én nekem meg nincs. Máig nincs a piacon olyan okostelefon ami engem meggyőzött volna...talán az új meizu..hát persze
. Mindegyiknek van valami baja és ennyi év mobilarena olvasás után azt mondom, hogy lesz is.A 3.2-es is érthető, egy saját rendszerű pmp kiadása nem lenne új dolog az archosnak, de egy saját rendszer sosem fog az android nyomába érni. Árban meg ugyanott lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Mindegyiknek van valami baja és ennyi év mobilarena olvasás után azt mondom, hogy lesz is.

Dr.NX