Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
delbarta
senior tag
válasz
kosarob8
üzenetére
Én is most vettem egy 5110-est és nekem is SGS2-m van. A telefon erősebb hardverben (vagy legalábbis úgy érezni, igaz kisebb képernyőt kell meghajtania). Én azonnal rádobtam először egy CM9-ICS, majd egy nap múlva a CM10-JB romot kipróbálni. Mind jól megy, nincs hibája. Az egyedi kernelekkel pedig a GPU alapból magasabb frekin megy és a CPU is 150-1380 MHz között skálázható. Nekem teljesen stabilan megy 1380-on. Ha több widget is van a főképernyőkön, néha meg-meg akad egy kicsit, de nem vészes. Viszont kárpótol a kivételes akkuidő, az elülső sztereó hangszórók, a böngésző is pillanatok alatt tölt be, nincs akadás, folyékonyan lehet benne zoomolgatni, még flash-es oldalakon is. Még nem volt olyan játék sem ami ne ment volna. Ja, mindez úgy, hogy 123db. saját program van telepítve.
-
petipetya
nagyúr
válasz
kosarob8
üzenetére
Tegnap még dicsértem a vasat, de azóta többet volt a kezemben. Lehet hogy a szoftver problémája, de az esetek 50%-ban elég darabosan vált ide-oda a menüben. Emellett az Asphalt7-et egyidőben futtattam ezen meg egy Desire S-en, és bizony a telón hamarabb betöltődtek az egyes küldetések (kb. 4-5mp volt a különbség) - pedig nem mai hardver van benne.
Szerintem ez a tablet kívánja a főzött rom-ot vagy egy rendszer frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX