- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
V1 zolee
tag
Nem tudom, elég sok webshopban lehet kapni, én itt vettem hardveraprón, körül kell nézni, elég sok helyen adják garanciával, bontatlanul!
youtubeon elég sok teszt videó van fent ezekről a gépekről, nekem "Advenced II" van, ez is nagyon jó, de 40- ért már "ELF"- et is lehet kapni (32- ért tudtam, csak elvitték), szerintem az a legerősebb és a legjobb is, de mondom a sajátommal is teljesen meg vagyok elégedve, nagyon gyors, nagyon sok mindent tud, minden játékot és alkalmazást elvisz, skypozni is tökéletesen lehet rajta, mivel van beépített előlapi kamera és mikrofon is.
Amit még érdemes tudni, nemrég adták ki az "elf II"- t, amiben már dual core proci van!
Tessék: [link]És itt a többi:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest