Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
V1 zolee
tag
Nem tudom, elég sok webshopban lehet kapni, én itt vettem hardveraprón, körül kell nézni, elég sok helyen adják garanciával, bontatlanul!
youtubeon elég sok teszt videó van fent ezekről a gépekről, nekem "Advenced II" van, ez is nagyon jó, de 40- ért már "ELF"- et is lehet kapni (32- ért tudtam, csak elvitték
), szerintem az a legerősebb és a legjobb is, de mondom a sajátommal is teljesen meg vagyok elégedve, nagyon gyors, nagyon sok mindent tud, minden játékot és alkalmazást elvisz, skypozni is tökéletesen lehet rajta, mivel van beépített előlapi kamera és mikrofon is.Amit még érdemes tudni, nemrég adták ki az "elf II"- t, amiben már dual core proci van!
Tessék: [link]És itt a többi:

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Renault, Dacia topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), szerintem az a legerősebb és a legjobb is, de mondom a sajátommal is teljesen meg vagyok elégedve, nagyon gyors, nagyon sok mindent tud, minden játékot és alkalmazást elvisz, skypozni is tökéletesen lehet rajta, mivel van beépített előlapi kamera és mikrofon is.
Dr.NX