- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
A "hordozható" és a "mobil-eszköz" nem egyazon fogalmak. Történetesen én egy nagydarab-erős ember vagyok. Nekem a 17"-os notebook is könnyedén hordozható. Ráadásul kocsival járok, vagyis nem "cipelem", hanem csak "magammal viszem". Ehhez mit szólsz cimbora?
A kényelmes használatról annyit, hogy legszívesebben egy régebbi 4:3-as képarányú 1280-as 19"-os moitor előtt gépezek. Természetesen ezt is olvasószemüveggel. Nekem ez az optimum. Ehhez képest egy 7"-os 1024-es kijelzőn nézni ugyanazt a képet nekem nem kényelmes. Inkább használhatatlan kategória...
Ezek a kütyük nem a képernyőjükön végigsétáló hangyák számára készülnek, hanem embereknek. Mobil eszközök. Mozgás közben is kényelmesen kellene tudni kezelni őket. Nos én sajnos ezt nemtudom már megtenni. Irigylem aki meg igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest