Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
Celtis #11030 üzenetére
Ez nem a fikázzuk xy forgalmazót topic, az ilyen dolgokat, ha lehet privátban egymás közt, vagy ha problámát észlelsz, akkor adott helyen jelezd egy adminnak.
Nem is értem, hogy gondolod hogy direkt nem engednek regisztrálni.
Térjünk vissza a topic szakmai részéhez, ha lehet, köszönöm.
(#11033) Thunderzolee
Azt azért jó lenne tudni, hogy mire lenne (vagy mire nem) használva a tablet, és hogy mennyi a maximális keret rá.
-
krisztian922
tag
válasz
Celtis #11030 üzenetére
Ez egyedi eset lesz szerintem, mivel én 3 napja este kb. ilyen időben regisztráltam és másnap reggel az admin már engedélyezte is az account-om.
Alternatívaként viszont ha valaki nem bírja kivárni concordékat említett itt valaki használt samsung-ot kicsit drágábban, viszont használt terméket nem akarok :x Új termékek közül 92-ért már korábban említett Toshiba AT100 -at néztem viszont 70fölöttieket eddig nem igazán vettem figyelembe (eredetileg 60at se akartam költeni tabra) így nem tudom, milyen más alternatíva jöhet még itt szóba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Autós topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest