- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
racskobalazs #92723 üzenetére
Nem tud vezetékes képátvitelt, mivel az USB-je nem 3.0.
-
Ez érdekes, jön az 50 Mini Pro-ból NFE verzió, ami a hirdetés szerint Netflix HD-képes lesz.
Úgy, hogy ugyanúgy Helio G99 van benne, mint a sima Pro-ban, ami a Netflix oldala szerint nem támogatott chipset.
Hát erre kíváncsi leszek, hogy ebből mi lesz igaz.https://www.alldocube.com/en/products/iplay50minipronfe/
*The "NFE" designation signifies an exclusive Widevine L1 certification, meticulously tailored to optimize your Netflix streaming in high definition. This certification also ensures seamless compatibility with other leading platforms such as Hulu, Disney+, YouTube, and more.
-
válasz
Pandimakaay #92593 üzenetére
Szerintem a headseted a ludas, de a VLC-ben tudsz audio-t delayelni, lejátszásnál bal alsó ikon, Audio / Audio delay.
Illetve még egy tipp:
Switching output from "OpenSL ES" to "Audiotrack" solved my delay problems over bluetooth.
Ez a Settings / Audio menüben van. -
PC-n keresztül lehet csak frissíteni, írja a tutorial.
https://androidmtk.com/install-xml-scatter-firmware-mediatekFigyelj oda, hogy a Mini Pro-hoz való firmware-t rakd fel, mert van egy újabb, Alldocube iPlay50miniPro NFE (T811MAN) nevű is.
The "NFE" designation signifies an exclusive Widevine L1 certification, meticulously tailored to optimize your Netflix streaming in high definition. This certification also ensures seamless compatibility with other leading platforms such as Hulu, Disney+, YouTube, and more.
-
válasz
LittleBoss67 #92456 üzenetére
Szerintem innen még senkinek nincs Oscal tabletje.
Majd vegyél egyet és számolj be róla!
-
válasz
racskobalazs #92454 üzenetére
Örülök, hogy sikerült jó tabletet ajánlani!
Annak még inkább, hogy írtál beszámolót, mert kevesen szoktak, pedig ezek alapján lehet bővíteni az ismereteinket és javítani az ajánlásokat!
-
válasz
szupersanyi #92394 üzenetére
Ha mindegy, akkor Alldocube Iplay 50 Pro.
-
válasz
II.Démonlord #92388 üzenetére
Nincs ilyenre lehetőség.
-
válasz
Genesistibi #92300 üzenetére
Talán a Redmi Pad a legjobb ezek közül, a 90 Hz-es kijelző miatt.
-
-
válasz
Genesistibi #92294 üzenetére
Ha nem kell FHD Netflix, akkor az iPlay 50 Pro a legjobb bang for the buck.
Itthonról most talán a Lenovo M10 3rd gen., ha van még akciós. Honor Pad X8, Realme Pad, Redmi Pad. -
-
válasz
magellan2600 #92171 üzenetére
Akkor nem kérdés, hogy a 128-as a jobb vétel.
Még akkor is, ha valakinek éppen pont nincs rá szüksége, később még jól jöhet.
Meg lehet nézni, hogy más gyártóknál mennyi az eggyel nagyobb tárhely felára (Samsung, Apple, stb.). -
válasz
beach head #92166 üzenetére
Nem kell tippelgetni, elég megnézni a linket:
Qualcomm Snapdragon SDM680 -
válasz
magellan2600 #92164 üzenetére
Ajánlott vétel 70k-ért.
-
válasz
racskobalazs #92156 üzenetére
Nem igazán értem, hogy miért kérdezed meg, amikor pont most vettél te is egy S6 Lite-ot.
-
válasz
Dreadloord #92151 üzenetére
Kell egy 7 évesnek akkora tablet?
Ezt nézzétek meg:
Alldocube iPlay 50 Mini Pro Helio G99 8GB RAM 256 GB ROM 8.4" 1920*1200 5000 mAh Android 13 -
válasz
racskobalazs #92124 üzenetére
Ja, amikor linkeltem még volt.
165-öt csak az áthúzott ár, amúgy 130k körül szokott menni újonnan. -
válasz
racskobalazs #92122 üzenetére
Ipad 9 is jó, de ahhoz külön kell venned tollat.
Ma pont akciós az S6 Lite:
https://www.notebook.hu/samsung-tablet-galaxy-tab-s6-lite-10-4-lte-64gb-gray-325660
100k -
válasz
Remiel #92118 üzenetére
Nézd meg jobban azokat az értékeléseket.
Kamuprofilok.
https://www.aliexpress.com/store/feedback-score/1103053518.html?spm=a2g0o.detail.1000061.5.594e6494KWg0nV
Jellemzően augusztus -szeptemberben regisztrált "felhasználók", akik pár naponta vesznek egy-egy hasonló tabletet egy másik hasonló store-ból is.
https://feedback.aliexpress.com/display/detail.htm?ownerMemberId=zBQCR9VIdYaSKt4CUSrmrA==&memberType=buyer
Hihető. -
válasz
F-ECT$ #92077 üzenetére
Korábban volt egy patchelt apk, azzal ment a HD, de már jó régen abbahagyták a fejlesztését.
Illetve még a MagiskHidePropsConf jut eszembe, de ahhoz root kell és a legtöbb kínai tabletnek nem igazán van nyitható bootloadere. -
Ez a Lenovo Tab M10 3rd gen akciós lesz az Emagnál pénteken (11.17), 50 ezer Ft.
https://tablet-pc.arukereso.hu/lenovo/tab-m10-3rd-gen-64gb-zaaf0051gr-p891264438/# -
válasz
DaVE-1 #92065 üzenetére
Huh.
L1 és frissítés miatt a Samsungokat nézd meg, A7, A8, de ezekben jó ha 4 GB RAM van, nemhogy 8.
Még a best buy Xiaomi Pad 6-ban is csak 6 GB van.
Realme Pad megrekedt Android 11-en.
Redmi Pad is jó lehet, elvileg 2025-ig támogatott.
Lenovo is jó lehet, de ott a támogatás elég megbízhatatlan. -
Aki nagyon olcsón szeretne nem túl jó
tabletet, a hardverapróra most került fel egy csomó Teclast P25T 10" és P80T 8" (Alzás).
-
-
A Best Buy topikból:
LENOVO Tab M9 9" 32GB WiFi Szürke Tablet + tok (ZAC30045GR)52.489 Fthelyett 39.999 Ft
ÁK: 51e-től -
válasz
smallmer #91996 üzenetére
Én a futópadon szoktam filmet és sorozatot nézni, minél nagyobbat ajánlok, nálam egy Samsung S7 FE (12,4") teljesít szolgálatot.
Nem olcsó, de miután végigpróbáltam többet is (kisebb, de fényerős Samsung és nagy, de gyenge fényerejű Teclast), azt kell mondjam, hogy ez a legjobb eddig.
Lehet hogy egy Ultra még jobb lenne, de az már rendesen el sem férne, meg az már végképp túlvan a lélektani határon árban. -
válasz
jobbacsabba #91992 üzenetére
Elég kis ósdi router az, lehet hogy egy modernebb ax-essel javulna a teljesítmény.
Bár a jelen hiba valóban elég furcsa. -
válasz
jobbacsabba #91988 üzenetére
Milyen routerről van szó?
Egyébként a rejtett SSID nem jelent pont semmilyen extra biztonságot.Hangerő minimumra a ragasztószalagot ajánlom.
Fényerő minimumra az extra dimming a menüben, meg vannak ilyesmit intéző appok.
Root nélkül nem nagyon lesz más. -
-
válasz
jobbacsabba #91934 üzenetére
A ghost touch sajnos valószínűleg hardveres hiba, nincsi köze a maszathoz meg koszhoz.
-
A tablet volt, ami bombázta a szerveredet? Mert az akkor elég aggasztó.
Főverzió biztos nem fog jönni sajnos.
Nem root kell a ROM cseréhez, hanem bootloader nyitás és custom recovery, bár ez utóbbi nélkül is meg lehet csinálni elvileg.
A roothoz is a bootloader nyitás a nehezebb, onnantól a Magisk megcsinálja. -
-
válasz
csibe1 #91905 üzenetére
Az Unisocos változat valóban L1-es, de a Netflix ugyanúgy SD, mert a Netflix részéről is kell certifikálás.
Ezt az USB másolást ki fogom próbálni.
Én is találtam egy hibát egyébként, nem tud a tablet három ujjnál többet érzékelni, legalábbis nem tudtam háromnál többet mérni tesztprogrammal sem. -
Én is kénytelen leszek ilyet venni, nem értem, hogy miért nincsenek még hozzá klasszikus átlátszó szilikon és TPU védők.
-
válasz
salytmasztor #91876 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest