- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Rogiii #86997 üzenetére
Nincs olyan böngésző, ami le tudja játszani Androidon? Chrome-al bejön, csak az alkalmazás telepítését kéri. Csak az nem kompatibilis az X96 Max+-al. Aptoide-on sem találtam. Vodafone TV-t nem lehet telefonról, tablettről lementeni, majd a boxra telepíteni?
trance89, hogy telepíttetted? Ha nem tetszik vissza lehet tenni az eredetit?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Rogiii #65130 üzenetére
Honnan rendelted (link)? Én is szemezek vele egy ideje. Elvileg Wechip V1 lenne az eredeti neve, de millió átszitázott (és lehet csak klón-os is köztük) változata létezik. Olvastam már párról azt is, hogy nem működik az IR tanító funkció egyáltalán (ez mondjuk sok minden miatt lehet). Még jobb lenne a Wechip V2, amin már mikrofon is van, de cserébe lehagyták róla a Home gombot, így az egy blamázs.
A kérdés: neked a hangerő állító gombok alapból jól működnek CE és Android alatt is? Erről is olvastam már panaszokat. És persze azt is, hogy ha be van dugva a rádiós vevője, akkor az IR módja egyáltalán nem működik.
2. Kérdés, ha már betanítottad: A ki/be kapcsoló gomb IR-esen legalább működik így, hogy közben a rádiós mód is aktív?
Köszi, ha ezek lecsekkolod! (A válasz jöhet Privátba is, de szerintem ez még nem annyira OFF).
(#65136) Csicsóka : Oké megpróbálom. De ebből tuti vissza lehet kapcsolni majd a Box-ot? (Legalább a dugó ki/be módszerrel?) Csak már itt semmiben nem vagyok olyan biztos ennek ügyében ezzel a FW-el
...
-
válasz
Rogiii #65130 üzenetére
az OK és a POWER gombot tartsd nyomva 5.másodpercig(ha jól csináltad miután el engded a kék led folyamatosan világít) ezután megnyomod a power gombot(vagy bármelyik másikat mivel az előlapon lévő összes gomb tanítható infra kódra, legalábbis az enyémen) és a betanítandó távot szembe fordítod vele (max 3.centi legyen a 2.táv között a távolság) és megnyomod azon is a power gombot(vagy bármit amit be akarsz tanítani) mikor gyorsan villog 3x egymás után a kék led kész vagy, vársz kb 15.másodpercet amíg magától kilép a tanító funkcióból a táv és kész vagy.
-
cof
veterán
válasz
Rogiii #65132 üzenetére
Mi a típus? Azt látom, hogy 2 LED is van a tetején, talán tanítható.
Mondjuk ha telefon elé tartod és nyomogatod a power gombot, akkor látszik a kamera előnézeten a villogás.
Aztán próbáld meg nyomva tartani hosszan a bekapcsoló gombot, ha villog valamelyik LED akkor várja a jelet, és fordítsd felé azt a távirányítót amit be akarsz tanítani, és nyomd meg rajta a power gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M , i5 12400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Garis Gamer Gép - ASUS B860M-A WiFI, Ultra 5 245KF, 32GB DDR5, RTX 5070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest