- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
válasz
blakey #88692 üzenetére
".... Én elengedtem a témát, amíg működik a Leia, addig használom, ha már nem akkor beüzemelem a Fire Stick-et, amit már megvettem csak még nem vettem át.
"
Jah, ezt pontosan én is így gondolom. A legközelebbi ketyere amit veszek egy fire stick 4k max lesz. Debloat, hogy kicsivel gyorsabb legyen aztán szevasz. Állítólag van hozzá Maven build Kodi (Leia, Matrix, Nexus beta) sokan jót mondanak róla.
Apropó ez a build van nem csak fire stick-re hanem Android 5-től felfelé készülékekre is. Próbálta már vki? Frame rate switch stb működik? [link]
-
mikrofon
veterán
válasz
blakey #88692 üzenetére
"Már írtam, Kodi fejlesztői b@sznak a Matrixra,"
Nem tudom az azért érdekes mert ugye androidon nincsenek vele ilyen gondok. Androidon egy idegesítő hiba van de az már előző verzióban is volt. Hogy amikor rákattintasz a kilépésre akkor gyakran nagyon lassan lép ki vagy ki se lep hanem bele fagy a folyamatba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- PLC programozás
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest