- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
kikinda2 #88609 üzenetére
Ezt a wiki bejegyzést már többször linkeltem. Azaz a legdurvább esetben is 144 Mbps lehet a bitrátája az eredeti UHD Blu-Ray lemeznek. Nyilván egy abból készített release ettől csak kevesebb lehet. Egy jó 5 GHz-es AC wifi ezt bőven tudja folymatosan tartani (még 433 Mbps linksebesség esetén is).
#99612 MasterMark: Akkor másképp fogalmazok: még 433 Mbps linksebesség esetén is stabilan 300 Mbps fölött mérek telefonnal. Notebookon 866 Mbps linksebességgel pedig 500 Mbps fölött (kb. 6 m-re a routertől, köztük egy 40 cm-es fallal)...
-
mikrofon
veterán
válasz
kikinda2 #88609 üzenetére
"Ehhez a bitrátához az 5Ghz Wifi bizony kevés lesz."
nekem 500Mbit/sec-es internetem van és 5GHz-es Wi-Fi hálózatom. Kodiból Android alatt Streaming képes addon-okkal the Oath, The Crew és Seren adonokkal is tudom Stream-elve nézni a 100Gb-s filmeket is. Ennél nagyobbal én még nem találkoztam így azzal nincs tapasztalatom. De 70-90Gb-s filmeket nézek rendszeresen az előbb említett felállásban. Így szeritem nem lehet akadály az 5GHz-es hálózat. Viszont ez addig nem működött amíg nem volt rendes routerem. Mondjuk a tvbox-om se X96 Max Plus így nem tudom hogy ez a doboz tudja-e....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- PlayStation 1 / 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX2060Super 8GB!
- Eladó Konfig I7-10700 16GB DDR4 512GB M2 SSD RTX2060 6GB!
- Eladó Konfig Ryzen 5 5600 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 1TB SSD 32GB DDR4 RTX3070Ti 8GB!
- Eladó GAMER Konfig Ryzen7 5700G 32GB DDR4 1TB M2 SSD RTX3070Ti 8GB!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron