Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz blakey #59457 üzenetére
Az első magyar torrent oldalra is elég hamar bekerültem, szóval láttam ezt-azt. Nem az a lényeg, hogy Kodi-n megy, emlékszem, hogy ment az anyázás, hogy dvd lejátszón akad-ugrál... Scene release szabályzatban is kifejezetten tiltva volt a használata, normális releaser, aki értett is hozzá, soha nem használta ezt a kapcsolót.
Packed bitstream with 2 (or more) b-frames doesn't play on many older set-top Divx/DVD players. Packed bitstream with 2 b-frames plays on most recent Divx/DVD players. Packed bitstream with 1 b-frame plays on most Divx/DVD players.
(#59458) Rover623
Egyet próbából avidemuxon engedj át, betöltöd és mentés másként, elvileg normális lesz a muxolás így. Amúgy blakey-nél mindig minden megy, még nem láttam volna olyat ami nem, szerintem még egy üres pendrive-ről is tudna lejátszani videót.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Friss előzetesen az ARC Raiders
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Társasjáték topic
- Apple asztali gépek
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest