Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
donjohnson #10 üzenetére
Ez inkább telefon függő, mint a szolgáltató és annak a háttérszolgáltatásának problémája.
A telefonnak támogatnia kell a dual sim dual standby szolgáltatást, a kártyák békés egymás mellett működéséhez. -
válasz
donjohnson #7 üzenetére
próbáltad már 1 sim kártyával a telefont 2 sim kártya helyett, hogy úgy jobb lesz-e a vétel?
Egyértelműen nem befolyásolja a vételt.
Nem kerül közelebb a torony attól, hogy csak egy szolgáltatót kell kiszolgálnia.A kapcsolat amúgy sem egyetlen frekvencián működik. Az adatátvitelre több frekvencia és stream használható. A kapcsolat felépítésére és kezelésére
általábanelőre kijelölt frekvenciákat (streameket) használnak a szolgáltatók. -
válasz
donjohnson #7 üzenetére
Most az A54-ben Telekom eSIM van csak:
Tegnap este vettem ki belőle a Yettelt, mert abból is eSIM lett konverzióval, és átkerült immáron eSiM-eskent az S24 FE-be. -
donjohnson
addikt
próbáltad már 1 sim kártyával a telefont 2 sim kártya helyett, hogy úgy jobb lesz-e a vétel?
arra gondolok, hogy alapvetően különböző frekvenciákon dolgoznak a szolgáltatók, de mégis előfordulhat, hogy gyengítik egymást, amikor igen közel van egymáshoz például két 800 MHz-es vivő, pár MHz eltéréssel, egy készüléken belül.
sok telefonban ezt hanyag módon oldják meg, mert nem a 2 sim kártyás felhasználás a cél. működni működni fog, de lassabb lesz, mint egy sim kártyával.másrészt sávokat sem fog tudni rendesen összefogni a telefon, amivel gyorsabb lehetne, mert a CA képesség 2 sim felé osztozik 1 helyett. nem vesznek ilyenkor 2 db CA licence-t sim foglalatonként a telefongyártók.
-
-
válasz
tordaitibi #4 üzenetére
🤣
-
Én ezt saját magamnak elintéztem.
Amúgy is eléggé gyenge a jel, és mióta az egész háztetőt lecseréltük vas trapézlemez fedésre, teljes nyugalom van itthon.
Nekem és az asszonynak se csörög a telefon, senki nem zavar minket -
-
GuTi2020
újonc
Megkérdezhetem, hogy milyen telefonnal nézted? Sajnos nekem ezekkel van rossz tapasztalatom. Míg Galaxy A54-el Edge netem van, a tőle 20cm-re lévő Note 13 pro-val 5G, ugyanaz a szolgáltató mindkettővel. Több korábbi készülékkel is jártam már így (főként Samsungokkal), de most ilyet adott a munkáltató, nem cserélem le, telefonálásra hellyel közzel használható. Nem magával a Samsunggal van bajom mielőtt valaki megkövez, de van egy-két készülékük, ami kritikán alul teljesít jelerősségben. Gondolom van ilyen gond más gyártónál is.
-
kokopo
aktív tag
Ha otthon a szobaban/lakasban nem megfelelo a GSM jel, de van VoWifi, az megoldas a gyenge tererore (ha jol tudom ...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Threadripper, 4x32gb, bq!, NZXT, 1200W // A jó munkás, félkonfig
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest