Hirdetés
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
válasz
huskydog17
üzenetére
"Ez már a sokadik játék, ahol az RDNA3 arch masszív CPU limitbe fut 1080p felbontáson. "
Érdekes, amúgy nem pont erre lenne jó elvileg az infinity cache?
Lehet nincs(enek) rá optimalizálva (ezek a játékok) ? -
Chiller
őstag
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Érdekes, köszi. Ettől még lehetne a régebbi is jó proci, ahogy pletykálják 20-25%-nál több növekedésre laptop VGA fronton amúgy sem érdemes számolni.
Amennyiben nem lesz 8magos X3D proci jó áron mellé (lassan 3 évvel az 5800x3d után), akkor viszont fix, hogy nálam az RTX 5xxxM széria is kimarad...

-
Chiller
őstag
válasz
KAMELOT
üzenetére
Tettem új wint még a télen, és nem szokásom 2-3 évnél sűrűbben újrarakni. Eléggé jól karba szoktam tartani a rendszeremet.
Az új kártya része az valamennyire jogos, csak hát az nem úgy megy, hogy fogom magam és elköltök x összeget (főleg hogy azért eddig elég volt jobbára az 560 Ti szinte mindenhez nekem).
-
Chiller
őstag
Kritikán aluliak az új NV driverek. Nálam már két éve hibásan jeleníti meg a shadereket supcomban (atomrobbanásnál lehet látni leginkább, csíkozódik a képernyő és oldalról meg jönnek a "kockák"), de év elején frissítettem (mert azt hittem, majd jobb lesz), semmi nem változott, de legalább azóta meg már a diablo3 alatt sem képes felpörögni (kb idle órajelekkel megy), ha sleep után játszok (játszanék) vele....
Persze ez ugye tudjuk hogy képtelenség, mert ilyen csak az AMD-vel van.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- YouTube
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest