Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petykemano

veterán

válasz Asbee #27700 üzenetére

a HBCC-vel, a kikupált geometriával, és más szűk keresztmetszetek befoltozásával szerintem az AMD ép lép el az olyan szoftverfejlesztési irányt igénylő technológiai megoldásoktól, mint az Async Compute, a low level memory management, stb, amelyek kiváló elméleti elgondolások voltak, de a gyakorlatban láthatóan nem váltak be. Nem nem lett volna jobb, csak nem sikerült átvinni a piacon.

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz Asbee #27700 üzenetére

Valamilyen explicit API-t használó, önállóan, valamilyen PC-re elérhető OS-en futtatható játékok listája:

Battlefield 1
    Battlefield 4
    Battlefield: Hardline
    Dragon Age: Inquisition
    Plants vs. Zombies: Garden Warfare
    Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth
    Sid Meier’s Civilization VI
    Sniper Elite 3
    Sniper Elite 4
    Thief
    Ashes of the Singularity
    Ashes of the Singularity: Escalation
    Caffeine
    Rise of the Tomb Raider
    Gears of War: Ultimate Edition
    Gears of War 4
    Tom Clancy's The Division
    Hitman
    Quantum Break
    Total War: Warhammer
    Deus Ex: Mankind Divided
    The Turing Test
    Forza Motorsport 6: Apex
    Halo 5: Forge
    Forza Horizon 3
    Halo Wars 2
    Heroes & Generals
    Dota 2
    Rust
    Doom
    Mad Max
    Serious Sam Fusion 2017
    The Talos Principle

(#27701) Egon: Leírtam, hogy mi volt, hogy erről mit gondolsz az olyan mindegy. Mint említettem a félreértések elkerülése miatt már nem közöljük az árakat, mert különböző NDA-k kötik a kezünket, ami egy csomó dolgot megszab, nem csak a cikk megjelenésének idejét. Utánakérdeztem, és kaptak egy hivatalos választ, ennek a válasznak megfelelően jártam el, mert kötött az NDA. Nyilván opció az NDA-t nem aláírni, csak akkor senki sem küld ebbe a kis országba hardvert időre.

Az, hogy te mit ítélsz el olyan mindegy. Egy extrát kaptál, amit lehetőséged volt egy másodperc alatt eltávolítani az asztalról.

Nem tudni egy meg nem jelent hardvernek a fogyasztását. Egyedül a memóriasáv-szélesség volt elérhető adat, ezáltal csak erre vonatkozóan lehetett összehasonlítást végezni. Ez az előzetesek hátránya, hogy nem minden specifikáció férhető hozzá. Természetesen lehetne más összehasonlítást is tenni, de azokhoz adatok kellenének.

A többi már személyeskedés, ami nem vezet semmire, de természetesen továbbra is várom a többi panaszt, amire reagálhatok. Peace. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés