Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én csak vitázni szeretnék róla. Elnézést, hogy azt vártam, hogy ez egy szakmai fórumon kialakulhat.
Pedig érdekes téma, elvégre sokakat érint, hogy 200-400K között lehet csak monitort választani, vagy esetleg lehet olcsóbban is, sokkal több megoldás közül. Mert őszintén szólva nehezemre esik elhinni, hogy van olyan ember, aki szerint a G-Sync kijelzők ára és mennyisége megfelelő. Én például helyből hiányolom a sokaknak szánt 100k alatti monitorokat, ezen belül is a 22-24"-es 40-70k-s megoldásokat, de nem akarok ennyire specifikus lenni, az utóbbi csak az én igényem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pedig érdekes téma, elvégre sokakat érint, hogy 200-400K között lehet csak monitort választani, vagy esetleg lehet olcsóbban is, sokkal több megoldás közül. Mert őszintén szólva nehezemre esik elhinni, hogy van olyan ember, aki szerint a G-Sync kijelzők ára és mennyisége megfelelő. Én például helyből hiányolom a sokaknak szánt 100k alatti monitorokat, ezen belül is a 22-24"-es 40-70k-s megoldásokat, de nem akarok ennyire specifikus lenni, az utóbbi csak az én igényem.