Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

HSM félisten Az alaplapgyártóknak mindegy, mennyit vesz fel a VGA a tápból. A PCI-E-ből be kell lőni, hogy max 75W (de lehetőleg annyit se) és jó is. Két 8-tűs tápcsatiról meg vígan fel lehet venni a szabványt betartva is 300W-ot. Esetleg tesznek rá egy plussz 6-pinest még. Ahogy írtam, a 7990-nél is meg tudták oldani a 375W-ot, és nem égtek le az alaplapok.  De amúgy bőven van annyi tartalék a két 8-as csatiban, hogy röhögve mehetne rá 350W. (Ha jól tudom, 500W felett tudnak, 8 vagy 9A tüskénként gagyi tüskés olcsó tápnál. Csak az ATX szabányban halálra túl van biztosítva.) De amúgy bőven van annyi tartalék a két 8-as csatiban, hogy röhögve mehetne rá 350W. (Ha jól tudom, 500W felett tudnak, 8 vagy 9A tüskénként gagyi tüskés olcsó tápnál. Csak az ATX szabányban halálra túl van biztosítva.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De amúgy bőven van annyi tartalék a két 8-as csatiban, hogy röhögve mehetne rá 350W. (Ha jól tudom, 500W felett tudnak, 8 vagy 9A tüskénként gagyi tüskés olcsó tápnál. Csak az ATX szabányban halálra túl van biztosítva.)
 De amúgy bőven van annyi tartalék a két 8-as csatiban, hogy röhögve mehetne rá 350W. (Ha jól tudom, 500W felett tudnak, 8 vagy 9A tüskénként gagyi tüskés olcsó tápnál. Csak az ATX szabányban halálra túl van biztosítva.)