Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Véletlenül sem turkáltam senki pénztárcájában.
Csak elmondtam a véleményem a kialakult helyzetről.(#7168) Keldor papa: "Igy aki megvette azt biztos nem erdekelte."
Vagy legalábbis nem is sejtette, hogy feleennyiért és ilyen specifikációval jön majd a 980 Ti...Ami a 300-as szériát illeti... Ott azért mégsem 500 dolláros tételekről beszélünk...
(#7169) Szaby59: Persze, az is durva, de mégsem fele áráért ment.
Mellesleg nem az ár/érték mutatóról beszéltünk, hanem arról, hogy 3 hónap után kvázi ugyanazt megkapod 500 dollárért, ami azért elég erős.(#7170) schwartz: Igen, csukjuk be a szemünket, meg se nézzük a piaci helyzetet a Pascal-ig, hogy jövőre újra megvehessük az aktuális legjobb kártyát újabb 1000 dollárért, amivel ismét egy évig boldogok lehetünk, szigorúan csukott szemekkel és fülekkel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#7171) Zorel: Nem a Ti-ről volt szó. Nyilván nem olyan nagy dolog, hogy 150 dollárral lejjebb ment az ára. Az már inkább, hogy a Titán X megjelenése után alig 3 hónappal már feleannyiért megkapod azt a teljesítményt.
(#7172) daveoff: A sima Titán jócskán komolyabb, jobban használható kártya volt, mint a sima 780, a 780 Ti-re meg jó sokat kellett várni, valamint nem sokkal volt olcsóbb a Titánnál, cserébe -3GB VRAM, aminek ott jelentősége is volt. Ott nagyon nem kaptad meg ugyanazt a sebességet fele áron 3 hónappal később, de talán még egy év múlva sem.
(#7184) hpeter10: Szerintem nem így írtam szó szerint.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Növeli az input lagot, látványosan, szval ja, ha FPS-ben dupla is, élményben nem azt adja, mintha egy GPU-val lenne meg az a sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB Garanciával!
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak elmondtam a véleményem a kialakult helyzetről.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)