Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nézd, beszéljünk őszintén és világosan. Ez az egész Nv grid meg shield projekt nem szól másról, minthogy be vannak tojva, hogy x86 licensz híján esetleg kiszorítják őket a diszkrét VGA piacról. Nem a játékosoknak (nekünk) lesz ez jó, hanem nekik.
Az élvezetes játékhoz jó válaszidő kell. Márpedig ez neten nem garantált. Én már a CF +16ms lagjától a falra másztam konkrétan. Mi lenne egy ilyen felhő 100ms-je... Persze, az egyszeri vérpistikének biztos jó lenne, de aki tényleg szeret játszani, főleg pörgősebb játékokat, annak biztosan nem.
Nekem az elmúlt évek legjobb fejlesztése a Mantle volt, végre közvetlenebbé vált jóval az irányítás (ugye a kisebb input lag-->közvetlenebb irányítás), eszement jó volt BF4-ben kisebb lag-al lövöldözni.
Ja, igen, és az előfizetési modell is eléggé nem pálya nekem, jobban szeretem megvenni a játékokat és a saját gépemen akkor és annyit játszani, amennyit szeretnék. Borzalmas bosszantó, ha éppen lenne fél órám játszani, és éppen túlterhelt a felhő, és "Please try again later".
Kösz, kihagyom.(#6731) Asbee: Nv-nél is rendszeresen kerülnek elő (ezeknél lényegesen súlyosabb) bakik, csak valahogy a zöld oldal gyorsabban felejt.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kösz, kihagyom.