Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz
daveoff
üzenetére
Egy biztos,marketingben jobb az Nvidia.Bár nem írta oda hogy TX Sli -n vagy 980Ti Sli -n fut majd így a játék.És ez már DX12 -es játék?!? Nem. Végre el kellene jutni már oda,ne arról beszéljünk hogy ez az effekt fut e a konkurencia termékein,hanem arról hogy az effektekkel milyen tempóra képesek.
Nekem annyira nem jönnek be ezek az effektek, de én ha veszek is nem e miatt fogok legközelebb Nv kártyát venni. -
válasz
daveoff
üzenetére
Biztos szar lesz, legalábbis ha az AMD-t kérdezik majd róla

Amúgy ahhoz képest, hogy nemigen támogatnak már állítólag AAA címeket, akkor ez mi is?
Bezzeg a sok mantle játék, amik 2 év alatt megváltották a világot. Ja nem.DX12 is jön, az nv kidobja jövő év elején Pascalt rá, pont akkor amikor már lesz értelme, és MEGINT vágnak egy nagyot az amd részesedésén. Már ha addig még marad bármennyi. A Scifi XT-re is elég erősek a pletykák, hogy a TX-et nem éri utól, de még a 980TI-t is alig a csoda HBM gyerekcipős bajai miatt. Nem értem mit töketlenkedik az AMD. Legalább 1 játékot tolnának már ki, amiben az AMD brillírozik, legalább fele annyira, mint azt évek óta szeretnék...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gigabyte GTX1660 TI OC 6GB
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ZOTAC GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X 320 bit
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest