Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Milyen nyelven írjam le, hogy ne foglalkozz velem? Egyébként ez a hsz megint jól mutatja, hogy az értelmes kommunikációra, még csak hajlandóságot sem mutatsz! Ha nem vagy valamiben biztos, akkor kérdezz rá, mert megint olyan dologról beszélsz, amihez közöm nincs... Belegondolsz valamit a mondandómba, aztán kezdődik a keresztes hadjárat! Öreg vagyok én már ehhez, keress magadnak valami másik játszótársat.
A szövegkörnyezetből szerintem egyértelmű, hogy a furmarkról beszéltem... Hogy innen miképpen jutottál idáig, az legyen a te dolgod, de, ha valami több értelmű is lehet, akkor véleményezés helyett inkább gondolkozz, kérdezz, vagy csinálj bármit, ami építő jellegű. Ezzel elkerülheted azt, hogy így beégj!
Szóval kérlek szépen sokadjára, hagyd figyelmen kívül amit írok!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest