- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
gejala #47544 üzenetére
Na igen, az Iron Galaxy nem épp a legügyesebb PC portolós csapat, bár a Spyro Reignited Trilogy PC portját szerintem jól megcsinálták, én azzal elégedett voltam, viszont valóban teljesen érthetetlen, hogy a Sony az egyik (ha nem A) legnagyobb húzócímét miért rájuk bízta. Állítólag sok patch kijött már ahhoz, de nem tudom, hogy most mennyire jó/elfogadható állapotban van a Last of Us, a Digital Foundry legutóbbi, ide vonatkozó videója szerint masszívan javult a launch-hoz képest.
Szerintem mindent amit lehet a Nixxes-re fognak tolni, amíg bírják létszámmal. Egyrészt ez a logikus döntés másrészt nem véletlen vették meg őket, pont emiatt, hogy ők vigyék a PC portokat. A felvásárlás célja pont az volt, hogy legyen nekik egy nagyon tapasztalt PC csapat. Csak remélni lehet, hogy a Sony tanult valamelyest a Last of Us katasztrófából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple asztali gépek
- Microsoft Outlook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Eladó! Asus Cerberus 1050t OC 4Gb (csavarmatricás)
- GIGABYTE 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X WINDFORCE MAX OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xbox Ultimate előfizetések
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest