Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacy
aktív tag
Nem akarok én magyarázni semmit. Nem vagyok "megmondó" ember féle. Én is oda húzok ahol jó. Probálok okosan dönteni. Hol ilyen hol olyan indokkal. Pl most is simán cserélem majd az r9-et Gtx970-re ha az én szempontomból az jön ki jobban. Jelen pillanatban a Gta5 és Witcher3 páros. Amennyiben szégyenletes teljesítményt mutat nekem a 290 akkor váltok. 4850 széria óta vagyok amd vga-val. Utána 6870, mert nem volt bajom az előző amd-vel. Utána 7950 mert erősebbnek ítéltem mint a vele versenyeztetett gtx-et. És most az r9 mivel amd támogatású volt a Bf4. (Az hogy jobban megy nvidián, érdekes de ott a pont. Megjelenésekor ezt nem lehetett előre tudni) Úgyhogy nem védem én nagyon egyik oldalt sem. Én vagyok a vásárló a cégek küzdjenek értem ne én a cégekért.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest