Hirdetés
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem engedjük is ezt itt el. Nem szeretnék linkelgetni mert nem érdekel a vergődés.
Akkor volt éppen elég szó róla kinél mi változott a boot sorrendben például a Computerbase oldalán foglalkoztak ezzel, [link] és az eredeti tweetekbe, és a WCC cikkben is, valamint jött rá infó is, hogy nem kell ezért új Windowst felrakni csak mindenki nézze meg újra a boot sorrendet mert az állítódik el . Én végig lekövettem attól hogy itt a PH-n erről egy árva mukk nem hangzott el.
Más s oldalakon például CB nél Wolfgang a megoldáson gondolkodott és a hiba okán ,nem a hiba tényét kérdőjelezte meg és gúnyolódott másokon .
Igen a z Amd szakember abban az 5 mondatban nem részletezte a hibát. Tudom a Twiterre és a CB fórumára csak a hülyék írnak és felesleges arra hivatkozni . Téma zárható.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest