Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
válasz
Petykemano
üzenetére
"Ez nagyon szép eredmény. De ha melléteszed azt, hogy.ugyanezen idő alatt a cég piaci kapitalizációja $2000Mrd-ról $3500mrd-ra nőtt, akkor emellett igazából eltörpül."
Szerintem valamit elnéztél, mert ezek a számok a részvényárfolyamra illenek, a piaci kapitalizációja "csak" 1788mrd dollár: [link]Én értem mire gondolsz, de valahogy az átalad írt számok nem egyeznek a valósággal. Lehet csak elnézted valamelyik sort és a részvényárfolyamot értékét vetted kapitalizációnak és úgy értem miért jutottál erre a következtetésre. De így hogy ez az érték valójában messze nem annyi, a kapitalizáció változása sem annyi amennyit felvetettél így ez kissé borítja az egészet, nem ?
A pénznyomatósdiból biztos jutott vastagon a gazdagoknak akár közvetve, akár közvetlenül ez nem kétséges, de az amazon részvényeinek megugrása a piaci sikerek miatt nem meglepő, így az 50%-os részvényárfolyam ugrással együtt nőtt Bezos vagyona is ( aknek valami 4x %-nyi pakettja volt). Bezos 50 milliárdos vagyongyarapodásához az is hozzájárult, hogy idén eladott 16 milliárd dollárnyi amazon részvényt.
Mondom én értem mit írsz és én sem tudom honnan jött a tőzsdére a plusz tőke, mert nem követem a tőzsdét, de nem hinném hogy e mögött valami nagy turpisság vagy vagyonújraelosztás vagy akármi lenne. Meg kellene nézni a részvényesek összetételét és akkor kiderülne honnan volt a plusz forrás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Witcher topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi