Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle JailBreak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
"Ugyanakkor az Inteleknél az összes Turbo2.0-s CPU minden magon tudta/tudja a maximális turbót"
Csak ezt tudja ! Nem tud magonként különböző órajelet, de 1-2 kivételtől eltekintve a gyári spec több vagy az összes mag terhelése esetén jóval pár 100 Mhz-el alacsonyabb órajelet ad. Ha 1-2 mag terhelt csak, akkor engedi el a max szorzóig. Olyankor igen, az összes mag annyin megy, de terhelés nélkül.
Turbo boost 3.0 tud a 2 legjobb (asszem, nem 100%) magon külön, a többinél magasabb órajelet ha a körülmények adottak, de egyébként, ezen kívül, a "hagyományos" turbo boost 2.0 elv szerint működik. (ha jól tudom legalábbis. Nem nagyon vágom a 11. gen-t. Ha nem így van, akkor sry.)
-
koko52
nagyúr
Igen, tudom. De még soha nem volt CPU limitem, a VGA mindig a leggyengébb normál körülmények között. Persze vannak rtx 3070 + i5 4xxx matyik akiknek kell az all core de mégsem ér semmit.
Szerintem a ha egy VGA mellé kell minden mag fullon akkor ott már CPU csere a megoldás. Persze ha nem 280-ról -> 285-re FPS a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest