Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano
üzenetére
Szerintem egy igazán dekstop gamer PC-nek nem alternatíva még mindig minőségben prémium előfizetőként sem. Arra megért nekem 10-15 K-t hogy ha rendezvényeken vagyok , vagy üzleti megbeszélések, este felmegyek a szálloda szobába a kis laposommal aztán játszogatok, de igazából egy több éves használt VGA-t sem tudna nekem kiváltani.
pl egy GTx 1070 vagy GTx 980 -/vega56-64 még mindig mérföldekkel reszponzívabb élményt ad mint a Cloud gamning, aki ilyen kártyával legalább rendelkezik annak nem biztos, hogy annyira érdemes váltani, max ha elromlik neki.
tehát aki hardcore gamer Pc-n annak ez még mindig nem elég jó. Most ezt ki kell bírni, nem szabad fejleszteni, de szerintem ez az átkényszerülés a Cloud oldalára még nem opció, a konzolokat már inkább adom, hogy arra többen váltanak.
persze hosszú távon ha így marad akkor igen, de még korai szerintem erről beszélni.Szerinte Nvidia mosta Stadia haldokolására apellál elsősorban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Gitáros topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Suzuki topik
- Battlefield 6
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Arc Raiders
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- YouTube
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest