Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AsakuraDave

őstag

válasz b. #42493 üzenetére

Witcher 3 -mat ha akarod se tudod 1 nap alatt kitolni ezt meg fél nap se elvileg kitolni main szálon... :U De mindegy itt próbáld bebizonyítani magadnak, hogy megért 20,000 forintot :D
    FC5 20k PC-re? Nem ilyen árra emlékszem de az FC3 óta nem veszem meg őket, az 5 -öt is nemrég vettem meg valami 2-3.000Ft -ért. Konzoloson sírás szerintem is szánalmas, bár vannak exkluziv címek amik 100x szebbek ennek a konzol verziojánál, persze mondom EXCLUSIVE címek. Csalódás a CP2077 még PC -n is, én sokkal többet vártam a srácoktól hisz már bizonyítottak, hogy tudnak k.va jót és maradandót alkotni. Witcher 3 -at se megjelenéskor vettem meg már bőven a Blood&Wine kieg után vettem GOTY kiadást. De persze modokkal toltam, HD Reworked Project nagyon sokat dob azért rajta, sok helyen elnagyolt textura van a játékba persze akkori hardveren így is épp hogy jól futott ha jól emlékszem. Meg egyébb sign effekteket tuningoló modok, 1-2 reshade proba de nem adta annyira, LOD itt is siralmas volt azért és sajna nekem a LOD modok nem akartak működni. Itt is a CP -be a LOD siralmas, 2D modellek és hogy látni, hogy hol spawnolnak be a modellek elég tré. Előbb legyen egy amíg a szem ellát LOD minthogy RT meg 8K texture mert hiába csilivili meg minden ha elötted 2m-re már minden statikus és low res, főleg egy ilyen játék ahol haladsz mész vezetsz nem a legjobb megoldás beáldozni az LOD -t arra, hogy szebb textura meg RT. :U

*szerk.:
    RT -ből meg szerintem egyelőre elég lenne a reflection-öket erőltetni és erre találni egy módszert hogy minnél hatékonyabban lehessen futtatni mert ez k.va sokat tud dobni még a játékon. Bár ez is olyan, hogy pl Control -ba xartak SSR- ral megoldani a reflekciókat mert RT nélkül kb 0 van RT-vel meg persze le esik az állad de RT nélkül is lehetett volna kicsit gagyibban megoldani. Tök szép és jó dolog ez az RT csak akkor vagy RT -vel lesz csak szép és jó nélküle meg oda ültettek az utcáról egy kezdő fejlesztőt, hogy nah azért legyen benne RT nélkül is árnyék meg valami kis reflekció...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés