Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz #09256960 #42452 üzenetére

Hogy keveredett ide most amúgy a 6800 Topik? vagy kit érdekel az ?Ne nekem írd, hogy elfoglalnotok.ÉN szerintem még soha nem voltam ott. Amúgy is milyen kifejezés ez? Pozsonyi csata? vagy mi a fene ? Egy VGA ról beszélünk ember és egy gyártóról. Az Amd sem különb senkinél, nézd mega Ryzeneket és a deszkák árazását. Ugyan ez lenne itt is. Profitorientált cégek.

A 6800 kártyát még inkább nem tudod megvenni mint a 3080 kártyákat .Annyi sem jutottt el kiskereskedőkhöz, mint a 3080 ból. . jah a 6800 topikban elhiszem hogy ilyeneket olvasol. a 3080 topikban meg nem.

Mire lesz normális készlet addigra meg NV kihozza a 3080 Ti-t 20 GB memóriával és a 3080 kártyákat szintén 20 GB rammal a 3070 Ti-t 16 GB rammal. Ezzel nagyjából le is lesz fedve a RDNA 2 és nem lesz opció a több ram, sema teljesítmény sem az ár. Sajnos most lett volna lehetősége AMD nek piacot szerezni, nem sikerült, mert nincs kártya. Hát így jártak, bevasalható az AMD-s fickótól a 10 dolcsi amit feltett.

ÉN meg nem járok más topikokba ami PC hardverhez kötődik, Nv- AMD találgatós és ez, ezen kívül napelem- klíma- felújító., ott nincs AMD meg NVidia helyette van Daikin és japán gyártók vs Gree és Kínai klímák :DDD

Nincs mit helyre tenni. A DLSS és a Direct ML elfér egymás mellett onnantól hogy megjön a Direct ML is az AMD kártyákra az támogatott az Nvidia kártyáin is.
    AZ naív elképzelés hogy ez kikerülhető lesz az alsó de akár a középkategóriában is 4 K vagy 1440P esetén, főleg hogy legyen RT is meg minden is.Sőt nem tartom kizártnak, hogy nem sokára dinamikus skálázással is találkozni fogunk és az lesz az alap beállítás a legtöbb PC játékban, a natív külön opció lesz. Főleg ha az ember lassan 300 K körül tud venni középkategóriás kártyákat.
    tehát a DLSS továbbra is egy plusz ficsőr marad, nekünk NV tulajoknak elfér a Direct ML mellett aki akarja használja.

A TSMC is fog gyártani kártyát az Nvidiának, ahogy most is gyárt, de nem kizárólagosan.
    Nvidia most eléri azt, hogy a Samsung felnőjön a feladathoz, nagy GPU-k magas tranyó sűrűség. Akkora tapasztalatot szereznek amivel behozhatják a TSMC-t sok szempontból .

• AsakuraDave

őstag

válasz #09256960 #42452 üzenetére

Mivel volt szerencsém mindkét kártyához, 6800XT és RTX3080 egy 5600X társaságában ergo még a SAM-et is tudtam tesztelgetni k.va jókat röhögök itt rajtatok, hogy mennyire elborult és föggők vagytok... Csak a másik szapulása megy mert csak irigykedni tudtok... Vakon hisztek minden internetes review-nak főleg annak ami a ti kis szent gyártótok kártyáját jobb színbe hozza ki. (nem neked címzem ez igaz mind AMD mind nV fanokra)
    "A DLSS nyilván egy érv a most vásárlók között, ezt én sem vonom kétségbe akinek az a fontos vegye vigye ólcsó a Scalper kártya Hardveraprón ide ide..."
    Nézd már meg a 6800 -as árakat bolti és aprón... 3080-akat már simán kapsz aprón bolti áron vagy akár az alatt picivel, az már más kérdés, hogy a bolti ár is jóval magasabb mint az állítólagos "MSRP".

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés